LlegirLlibres.cat
Bloc literari en català. A aquest bloc podràs trobar anàlisis de llibres, tant de... 
Llibres

Primeres novetats literàries per a juny: clàssics, reedicions i aventures

Les editorials llancen els primers llibres de juny
By , on 13 de juny de 2016

coberta_lamor_1

El bon temps ens convida a passar més temps fora de casa i, per als lectors més edictes, a treure els llibres fora de casa o del transport públic i endur-nos-els en escapades a la platja. Les novetats literàries d’aquesta setmana (6-12 de juny) van en aquesta direcció: reedicions, relats clàssics per gaudir de l’estiu i històries amb les quals no trencar-se massa les banyes són les escollides per les editorials. Nosaltres et presentem algunes de les novetats que es publicaran al llarg d’aquesta setmana. Quins han aconseguit captar el vostre interès?

‘Un amor que destrueix ciutats’ de Eileen Chang (120 pàgines)

Un llibre ambientat en els anys quarta a Xina que segueix als Bai, una família tradicional de Xangai que busquen un pretendent per una de les seves filles solteres. No obstant això, quan apareix un ric hereu, aquest es fixarà en una altra de les germanes, una noia jove i divorciada que decideix instal·lar-se a Hong Kong i allunyar-se del control familiar. Una obra en la qual es reflecteixen els sentiments i les aspiracions d’una classe mitjana emergent en una època on els valors es trobaven en un gran canvi.

‘L’alè dels déus’ de Brandon Sanderson (720 pàgines)

Aquesta novel·la recull la història de Vivenna, filla del rei Dedelin, una noia educada per ser la núvia perfecta de Susebron, fill del rei-déu de HAllandren, amb qui es casarà per ordre del seu pare; i així complir amb els seus deures ajudant a forjar una pau entre els dos regnes. Aquest era el pla durant tots els anys fins que el monarca que va signar el tractat on havien de casar als seus fills, decideix enviar a la seva filla Siri, una noia desobedient i independent. Després d’aquest canvi se succeiran una sèrie d’esdeveniments on Siri descobreix la veritat sobre el rei-déu i Vivenna decideix viatjar a Hallandren per rescatar a la seva germana.

Clàssics de Charles Dickens, Wilkie Collins i William M. Thackeray

Aquesta setmana es publiquen, tots el mateix dia i per la mateixa editorial, Penguin Clàssics, una sèrie de clàssics per gaudir aquest estiu que tenen com a autors a Charles Dickens (un dels autors més falsament llegits), Wilkie Collins i William M. Thackeray. En aquest cas només us escriuré els noms, doncs la majoria d’ells ja coneixereu la seva història encara que no les hàgiu llegit.

• ‘Grans esperances’ de Charles Dickens (672 pàgines)

• ‘Els papers pòstums del club Pickwick’ de Charles Dickens (1008 pàgines)

• ‘El nostre amic comú’ de Charles Dickens (1128 pàgines)

• ‘La casa lúgubre’ de Charles Dickens (1072 pàgines)

• ‘Oliver Twist’ de Charles Dickens (624 pàgines)

• ‘La pedra lunar’ de Wilkie Collins (784 pàgines)

• ‘La dama de blanc’ de Wilkie Collins (880 pàgines)

• ‘La fira de les vanitats’ de William M. Thackeray (1056 pàgines)

‘La gràcia dels reis’ de Ken Liu (648 pàgines)

Un relat èpic format per dos amics que decideixen rebel·lar-se contra la tirania regnant en un imperi. Després d’una llarga i sagnant campanya, l’emperador aconsegueix conquistar l’arxipèlag de Dara i intenta consolidar un estat centralitzant el que abans van ser regnes poderosos. No obstant això, per mantenir unit a l’imperi cal recórrer a l’opressió, la corrupció i els treballs forçats. Els dos amics esmentats anteriorment són un guàrdia de presó que es converteix en bandit i un noble desheretat, els qui decideixen unir les seves forces per enderrocar al tirà.

Imatge: Domas

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Primeres novetats literàries per a juny: clàssics, reedicions i aventures”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio