LlegirLlibres.cat
Bloc literari en català. A aquest bloc podràs trobar anàlisis de llibres, tant de... 
Llibres digitals

Nubico, el portal de lectura en ‘streaming’

Una pàgina per llegir llibres online amb tarifa plana
By , on 3 de abril de 2014

La lectura digital no està del tot implantada entre els aficionats espanyols però es comencen a obrir les portes a apostes més arriscades, que busquen enganxar a gran part dels usuaris de eReaders i tabletes. Una d’aquestes novetats al sector editorial espanyol és la creació de plataformes online on poder llegir llibres sense necessitat de descarregar el contingut. L’anomenat sistema en ‘streaming’ arriba també a la lectura.

Una de les apostes més interessants en aquest sector és Nubico, una empresa nova formada a partir de l’aliança entre Telefónica i Circulo de Lectores. Tot i que Nubico va néixer com una tenda on-line de llibres digitals, aquesta pàgina ha crescut i ara disposa d’una quantitat d’exemplars per a que els seus usuaris de pagament puguin per llegir on-line tants volums com tems lliure disposin; una opció molt més econòmica que comprar els llibres per separat si el que només es vol es gaudir d’aquest passatemps.

Així doncs, els aficionats a la lectura digital poden llegir tots els llibres de l’extens catàleg que vulguin pagant una tarifa plana de 8,9 euros cada mes, una fórmula semblant al portal de música Spotify. Aquest servei pren el nom de ‘Nubico Premium’ i permet que una mateixa conta pugui veure llibres on-line en cinc dispositius diferents. A més, també poden comprar el llibre a un preu més reduït que altres plataformes com Amazon des de la pàgina de Nubico.

Un dels punts forts d’aquesta plataforma es que s’han llançat conjuntament amb especials dels eReaders de la marca espanyola Bq, en una aposta per fomentar aquest servei i la lectura en ‘streaming’. Els models de eReaders que disposen de ‘Nubico Premium’ son el BQ Cervantes Touch i el BQ Cervantes Touch Light. A més a més, el sistema de lectura on-line també està disponible en la tablet Maxwell 2 Plus.

Alhora, la plataforma creada per Telefónica i Circulo de Lectores una aplicació per a Android e iOS de ‘Nubico Premium’, tot això amb a finalitat que els usuaris puguin accedir a ‘Nubico Premium’ des de qualsevol tablet o smartphone en un format adaptat a aquests dispositius, a més de l’ordinador. Alhora, el servei ‘Nubico Premium’ ha estat llançat al mercat amb una versió de proba de 30 dies, sense cap recàrrec per a l’usuari.

Imatge: TAKA@P.P.R.S

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Nubico, el portal de lectura en ‘streaming’”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio