LlegirLlibres.cat
Bloc literari en català. A aquest bloc podràs trobar anàlisis de llibres, tant de... 
Novel·la

Novel•les realistes per maig: la successió del rei i la nova fórmula de treball de Google

Dos llibres de capçalera per entendre l’actualitat
By , on 25 de maig de 2015

google

Els lectors de novel•les realistes també tenen un petit forat entre les novetats literàries d’aquest mes de maig, en consonància amb els llibres presentats al primer trimestre de l’any. Amb el bon temps de cara, les editorials han apostat per fer-nos canviar la nostra forma d’entendre el treball i la vida amb ‘La nova fórmula de treball: Revelacions de Google que canviaran la seva forma de viure i liderar’. Mentre que altres han apostat per apropar-nos a un dels moments històrics més rellevants d’aquests anys: l’abdicació del rei Juan Carlos I.

‘La nova fórmula del treball’ (Editorial Conecta), de Laszlo Bock

El vicepresident sènior de gestió de persones de Google revela per primera vegada una fórmula de treball que s’ha convertit en llegenda global: “Passem més temps treballant que fent qualsevol altra cosa. No resulta lògic que el treball resulti una experiència desmotivant i poc humana.” Aquesta és l’opinió de Laszlo Bock, responsable de gestió de persones d’una empresa tan revolucionària com Google.

Aquesta idea és l’eix de ‘La nova fórmula del treball: Revelacions de Google que canviaran la seva forma de viure i liderar’, un manifest destrossador sobre la nostra capacitat per canviar la forma en la qual treballem i vivim. Bock proporciona exemples d’un gran ventall d’empreses que aconsegueixen uns resultats espectaculars perquè valoren i escolten als seus empleats. La nova fórmula del treball mostra com podem trobar un equilibri entre creativitat i organització, per aconseguir un èxit notable tant en la seva qualitat de vida com en el seu compte de resultats.

‘Final de partida’ (Colección Actualidad) , d’Ana Romero

L’autora explica la crònica dels fets que van portar a l’abdicació de Juan Carlos I. Com a corresponsal per al diari ‘El Mundo’ va seguir al monarca durant aquest període i va aconseguir més d’un centenar d’entrevistes. Han parlat amb ella persones que fins ara mai s’havien obert a ningú, per completar el retrat d’un rei septuagenari de brillant passat atrapat en un present tràgic.

Allunyat de la reina Sofia, de la seva filla la infanta Cristina, pels seus escàndols econòmics, que no va saber o no va poder evitar, i del seu fill el príncep Felipe, el matrimoni del qual mai va entendre. Amb el cos castigat i ficat en una successió interminable d’operacions… Un còctel amarg que va insensibilitzar al monarca enfront de les noves necessitats dels espanyols, aliens a la seva gran gesta, la Transició, massa llunyana en el temps com per seguir justificant els errors comesos.

Imatge: Hebi65

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Novel•les realistes per maig: la successió del rei i la nova fórmula de treball de Google”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio