LlegirLlibres.cat
Bloc literari en català. A aquest bloc podràs trobar anàlisis de llibres, tant de... 
llibres infantils

McDonald’s llança una nova sèrie de llibres infantils per fomentar la lectura

La col•lecció ‘Món Meravellós’ es composa de 6 llibres
By , on 27 de maig de 2014

mcdonaldsLa filial espanyola de McDonald’s ha llançat una nova sèrie de sis llibres infantils de la col•lecció ‘Món Meravellós’ per fomentar la lectura infantil en família. Els llibres estan dissenyats per a que els nens puguin llegir-lo pel seu compte i adquireixin coneixements sobre els animals, els dinosaures i alguns fenòmens de la naturalesa; però també proporcionen el marc ideal per a que els pares i nens interaccionin i aprenguin junts.

Els títols que conformen la nova sèrie literària de McDonald’s són: ‘Els pingüins’, ‘Grans felins’, ‘Els óssos’, ‘Els elefants’, ‘Els dinosaures’ i ‘Els volcans’. Cada llibre està dirigit a un públic infantil (nens d’entre 3 i 9 anys) i compta amb un bon munt d’imatges fotogràfiques impactants, anècdotes, curiositats i endevinalles interactives, amb adhesius que permeten als nens interactuar amb el contingut i remarcar encara més el factor de l’emoció i fomentar l’hàbit de la lectura entre els petits de la casa.

Per al desenvolupament d’aquesta col•lecció, McDonald’s ha col•laborat amb l’editorial Hachette, amb l’objectiu de fomentar ‘aprenentatge a través del descobriment’ i aportant continguts basats en fets i en elements interactius que permeten als nens adquirir nous coneixements en família. En el marc d’aquesta campanya per a fomentar la lectura entre els nens, està previst que es distribueixin a Espanya més d’1,2 milions de llibres d’aquesta col•lecció.

Fomentar la lectura, aprenentatge y escriptura

Un dels passos més importants efectuat per McDonald’s per al foment de la lectura entre la quitxalla va ser la creació al 2013 d’una plataforma interactiva de llibres totalment gratuïta, des de la qual es pot accedir a través dels Happy Meals. Coincidint amb el llançament d’un nou paquet de Happy meal, la plataforma ‘Happy Readers’ recorda als més petits la importància de llegir i aprendre d’altres cultures a través de la publicació de nous llibres.

La lectura dels e-books de McDonald’s pot realitzar-se des de qualsevol ‘smartphone’ o tableta que utilitzi Android o iOs com a sistema operatiu descarregant una aplicació, o bé des d’un ordinador a través de la pàgina web ‘happystudio.com’. Segons han indicat els responsables de la companyia de menjar ràpid, les campanyes de foment de la lectura de McDonald’s han aconseguit la distribució de prop 1,4 milions de llibres digitals a tota Europa.

A més de llegir els llibres en aquesta plataforma, els nens també poden crear, compartir amb els seus pares i fins i tot imprimir els seus propis llibres digitals, utilitzant l’opció ‘Llibres fets per mi’. Fins al moment s’han creat prop de 500.000 llibres a Europa seguint aquest mètode. Tanmateix, es compleixen deu anys des que McDonald’s iniciés les seves primeres accions de foment de la lectura; aconseguint en tot aquest temps repartir més de 72 milions de llibres en tota Europa.

Imatge: Vacacion

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “McDonald’s llança una nova sèrie de llibres infantils per fomentar la lectura”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio