LlegirLlibres.cat
Bloc literari en català. A aquest bloc podràs trobar anàlisis de llibres, tant de... 
Llibres

Les 5 novetats literàries per gaudir de la Setmana Santa

Les editorials publiquen noves obres aquesta setmana
By , on 29 de març de 2016

capita froc

Les novetats editorials segueixen arribant a les prestatgeries dels comerços encara que estiguem en plena Setmana Santa. Si en aquests dies de lleure no tens plans i ja has llegit tots els llibres que et van portar els Reis Mags, potser es hora de fer una visita a la teva llibreria de capçalera per gaudir d’algunes noves obres que arriben aquesta setmana. Des del dia 21 fins al proper 27 de març, algunes de les novetats editorials que seran publicades són les següents:

‘La filla del capità Groc’ de Victor Amela

Guanyadora del premi Ramón Llull, la novel•la ‘La filla del capità Groc’ està disponible per als lectors més voraços des del dia 22 de març gràcies a l’editorial Planeta. Aquesta història ens narra la guerra carlista des del punt de vista d’una nena de tretze anys. El periodista Víctor Amela i col•laborador de la televisió 8tv, té també una faceta d’autor des de fa anys, amb els títols ‘El càtar imperfecte’ (2013) i ‘Amor contra Roma’ (2014) com a predecessors de ‘La filla del capità groc’. El llibre serà de tapa dura, amb 416 pàgines i un preu de 20.42€ a Amazon.

‘Dulces caricias’, M. Leighton

El títol ‘Dulces caricias’ és la continuació de ‘Dulces Mentires’, ambdós pertanyents a una saga de quatre llibres escrita per l’autora M. Leighton. No es tracta d’un nom desconegut dins del gènere de la literatura romàntica, doncs M.Leighton ja ha publicat anteriorment a Espanya la seva trilogia anomenada ‘Bad Boys’. ‘Dulces caricias’ es disponible als comerços des del 21 de març, publicada a càrrec l’editorial Phoebe, en edició tapa tova, amb 288 pàgines i un preu de 17.05€ a Amazon.

‘Buscant a Audrey’ de Sophie Kinsella

‘Buscant a Audrey’, publicat per l’editorial Puck, és una novel•la dins del gènere jove-adult que tracta sobre com actua d’una nena que es va tancar en si mateixa i com afronta els seus problemes. Ho podreu trobar en llibreries a partir del dimecres 23 de març. Aquest llibre pertany a la col•lecció Serendipia de l’editorial Puck, serà publicat en tapa tova, amb 288 pàgines i un preu de 13.30€ a Amazon.

‘Un recuerdo a contraluz’ de Javier Dut

Aquest 21 de març també es va publicar la novel•la ‘Un recuerdo a contraluz’, la segona novel•la de l’autor espanyol Javier Dut, qui ja va publicar en format digital la seva primera obra ‘Ara y sempre’. ‘Un recuerdo a *contraluz’ és una història juvenil que ofereix un joc entre el present i el passat que serà la delícia de qualsevol lector jove durant aquesta Setmana Santa. Publicat per l’editorial Kiwi en tapa tova, amb 304 pàgines i un preu de 16.06€ a Amazon.

‘El desordre que deixes’ de Carlos Montero

De part de l’editorial Espasa, el dimarts 22 de març arriba a les llibreries ‘El desordre que deixes’, novel•la guanyadora del XX Premio Primavera de la novel•la. Aquesta novel•la ofereix un thriller psicològic protagonitzat per una professora, la qual és contractada com a substituta d’una professora que es va suïcidar. La història comença quan rep una nota amb una clara amenaça “I tu quant trigaràs a matar-te?”. Serà publicat en tapa tova, constant de 408 pàgines i un preu de 18.90€ a Amazon.

 

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Les 5 novetats literàries per gaudir de la Setmana Santa”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio