LlegirLlibres.cat
Bloc literari en català. A aquest bloc podràs trobar anàlisis de llibres, tant de... 
Novel·la

La sèrie de televisió ‘Revenge’ tindrà una novel•la gràfica

Marvel Comics és l’encarregada de la història
By , on 24 de març de 2014

Revenge

Les editorials han apostat durant els darrers anys per publicar novel•les gràfiques o llibres que han sorgit arrel de series de televisió, un fenomen que especialment succeeix als Estats Units . Després d’una primera trobada entre Marvel Comics amb la televisió per oferir el còmic de ‘Érase ua Vez’ (programa de ABC), aquesta col•laboració també arribarà per a la sèrie ‘Revenge’ el proper 3 de setembre.

Segons ha informat el diari USA Today, la sèrie de televisió ‘Revenge’ tindrà la seva pròpia versió en forma de novel•la gràfica de la mà de l’estudi Marvel Comics. La novel•la es centrarà en els fets previs als capítols de la sèrie, de mode que els fans puguin conèixer el passat d’Amanda Clarke abans de d’adoptar l’aparença d’una rica hereva de l’alta societat dels Hamptons anomenada Emily Throne.

La guionista encarregada de la novel•la gràfica, Erica Schultz, seguirà a una Emily abans d’entrar als Hamptons insegura dels seus passos, on haurà de fer front a errors que ella mateixa ha creat per la seva inexperiència. “Hem a anar al principi, quan les coses no estan en el seu lloc i ha de pensar ràpid sobre la marxa. Ella no té l’experiència que té en la sèrie, així que va a haver-hi mes errors i titubejos. L’Emily de la sèrie és el suma de totes les lliçons apreses i totes les pallisses rebudes en la novel•la gràfica”, ha argumentat Schultz.

El passat de la protagonista de ‘Revenge’ és quelcom que s’havia d’abordar per tal d’entendre tota la complexitat de la protagonista. Per la seva part, Sunil Nayar, productor executiu de la sèrie, ha afirmat que explicar el passat d’Amanda Clarke era alguna cosa que estaven decidits a fer. “Una de les parts de la història que estàvem desitjant explicar és l’origen de la dona que veus en el pilot, diferenciant-la de la noia que és enviada a un centre de detenció juvenil quan el seu pare li és arrabassat”.

La història d’una venjança

Els Hamptons és un privilegiat enclavament de la Costa Aquest nord-americà on la riquesa, l’estatus i la bellesa conformen els pilars més importants dels seus acabalats residents. Emily Thorne és una nouvinguda que després de conèixer a alguns acomodats veïns i fer alguns amics sembla encaixar sense problemes en l’ambient. No obstant això, no és qui diu ser.

Emili o més ben dit, Amanda, engegarà un estudiat pla de venjança, iniciativa que constitueix la trama argumental principal de ‘Revenge’. Sota el seu dolç i amable aparença, s’amaga una jove a la qual una desgràcia va arruïnar a la seva família, la seva reputació i la seva vida; amb l’únic objectiu a la vida que dur a terme la seva venjança. I per això haurà d’accedir als restringits cercles de l’alta societat local gràcies a la seva sofisticació, encant i generositat; perquè als enemics cal tindre’ls més a prop que als amics.

Imatge: Wikimedia.org

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “La sèrie de televisió ‘Revenge’ tindrà una novel•la gràfica”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio