LlegirLlibres.cat
Bloc literari en català. A aquest bloc podràs trobar anàlisis de llibres, tant de... 
Llibres

La quarta entrega de ’50 ombres’ ja és un èxit de vendes

El senyor Grey espera a les seves lectores de nou
By , on 17 de juliol de 2015

La quarta entrega de la saga ’50 ombres’ s’ha publicat aquesta mitja nit als Estats Units. Sota el títol ‘Grey’, el nou llibre mostra la tòrrida història d’amor i sexe entre Anastasia Steele i Christian Grey; però aquest cop des del punt de vista del protagonista masculí. Una volta de rosca a la mateixa història potser amb l’objectiu de seguir aconseguint best-sellers, segons apunta el mitjà de comunicació ‘The Wrap’ està sent molt bé rebuda entre els i les fans.

La veu en primera persona de Christian Grey va arribar avui al mercat anglosaxó per coincidir amb l’aniversari de l’enigmàtic i intrigant protagonista de la saga literària. En aquest quart volum, tornem sobre els passos per narrar de nou com una jove universitària coneix a un jove magnat dels negocis; però aquest cop des dels pensaments de l’enigmàtic Christian Grey. Al igual que la història està inspirada en la saga ‘Crepuscle’ de Stephanie Meyer; E.L. James ha volgut seguir estirant del filó publicant un llibre narrat pel protagonista de la historia.

Els seguidors de la saga han expressat el seu entusiasme a través de Twitter, on han elogiat el treball fet en aquesta quarta entrega per part de la seva autora, la britànica E.L James; però també han comentat les parts més interessants del nou llibre d’una de les sagues literàries amb més ‘boom’ dels darrers anys. A més els que ja ho han llegit asseguren que el llibre és molt més fogòs i apassionant que la versió narrada per Anastasia Steele.

L’autora va anunciar el llançament de la seva cambra exemplar el passat 1 de juny de forma inesperada, i tot i així ha aconseguir batre rècords ràpidament. Segons ha relevat Amazon, fins a aquest moment ‘Grey’ és el número 1 en comandes anticipades de Kindle d’aquest any. Una dada que mostra que les expectatives per aquesta nova novel·la no s’han vist frustrades pel robatori del manuscrit del nou llibre principis d’aquest mes.

La trilogia de “Cinquanta ombres” (“Cinquanta ombres de Grey”, “Cinquanta ombres més fosques” i “Cinquanta ombres alliberades”) ha venut més de 125 milions de còpies al voltant del món i ha estat traduïda a 52 idiomes. Aquesta història eròtica ambientada a Seattle, Estats Units, també s’ha portat al cinema, en una pel·lícula recentment estrenada als cinemes protagonitzada per Jamie Dornan i Dakota Johnson.

Imatge: JeepersMedia

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “La quarta entrega de ’50 ombres’ ja és un èxit de vendes”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio