LlegirLlibres.cat
Bloc literari en català. A aquest bloc podràs trobar anàlisis de llibres, tant de... 
Autors

J.K. Rowling publicarà un nou llibre de misteri

Sota pseudònim, ‘The Silkman’ arribarà a les llibreries a l’estiu
By , on 18 de febrer de 2014

rowling

L’escriptora britànica J.K. Rowling publicarà el proper 24 de juny la seva segona novel•la negra sota el pseudònim de Robert Galbraith, segons ha informat el diari ‘The Guardian’. La creadora de la popular saga juvenil Harry Potter tornarà a les llibreries aquest estiu amb ‘The Silkwarm’, una obra que seguirà als protagonistes introduïts a la primera novel•la que va fer Rowling signant com una altra persona.

A la primera novel•la que va publicar Rowling sota el pseudònim de Robert Galbraith, ‘El canto del cuco’, va aconseguir les alabances de la crítica a aquest treball tan desmarcat de l’obra que li va donar la fama. En aquest nou llibre, l’escriptora dona continuïtat a la seva primera novel•la negra i rescatarà al detectiu privat i veterà de guerra Cormoran Strike i a la seva “decidida i jove ajudant” Robin Elleacott per a resoldre un nou misteri.

En aquest segon llibre, Strike y Elleacott haurán d’investigar la desaparició del novel•lista Owen Quine. El llibre es publicarà al Regne Unit el proper 24 de juny sota el títol ‘El cuc de seda’ (The Silkwarm) i serà publicada a càrrec de l’editorial Little Brown. Per la seva part, el diari ‘The Guardian’ adverteix que es tracta d’una “novel•la de misteri de lectura compulsiva i amb continus girs” en l’argument, que aconsegueix l’atenció dels lectors.

La pàgina web del fictici escriptor Robert Galbraith ha anunciat aquest dilluns la sortida de la nova novel•la de detectius, del que avança una petita sinopsi:

Al principi, la senyora Quine creu que el seu marit ha marxat pel seu propi peu durant uns quants dies –com ja ha anat fent anteriorment– i vol que Strike el trobi i que el faci tornar a casa. No obstant, el novel•lista acaba de completar un manuscrit amb verinosos perfils de gairebé totes les persones que coneix i, si la novel•la arribés a publicar-se, arruïnaria vides; per lo tat, hi haurà moltes persones que el volen silenciar.

‘The Silkwarm’ és la tercera novel•la que escriu Rowling per a un públic adult, i la segona que publicarà amb el pseudònim de Galbraith. L’anonimat que va utilitzar la creadora de Harry Potter en ‘El canto del cuco’ va ser destapat poc després de la comercialització del llibre pel diari ‘The Sunday Times’, fet que va contribuir a una major difusió de l’obra entre els lectors. Tot i això, els experts, els lectors de misteri i els fans de J.K. Rowling esperem amb candeletes la seva nova obra.

Imatge: Wikipedia.org

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “J.K. Rowling publicarà un nou llibre de misteri”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio