LlegirLlibres.cat
Bloc literari en català. A aquest bloc podràs trobar anàlisis de llibres, tant de... 
Llibres digitals

Google i Amazon oferiran un altaveu per llegir ebooks

Amazon Trio ja està disponible des de fa mesos
By , on 15 de juny de 2016

altavoz

Una de les novetats que ha arribat al mercat per als lectors digitals ha estat Amazon Trio, un altaveu intel•ligent que ens permet escoltar audiobooks (molt populars als Estats Units) o, senzillament, que ens llegeixi un dels nostres ebooks que tenim al compte d’Amazon. Aquesta funcionalitat ha estat bastant únic durant mesos, almenys cap dels rivals de Amazon havien presentat una proposta simular, però això és quelcom que canviarà d’aquí poc.

Les últimes informacions apunten al fet que Google està desenvolupant un altaveu intel•ligent que estaria connectat amb Youtube i Google Play Books; un aparell que ens permetria no només per escoltar els vídeos de Youtube sinó també per poder escoltar els ebooks que tenim en Google Play Books i els nostres audiobooks descarregats. Un nou aparell que permetrà canalitzar tot el boom dels ebooks de les llars i apropar a la lectura als més mandrosos.

Per la seva banda, en les últimes setmanes Amazon Tiro ha aconseguit reunir moltes funcionalitats però sembla que la més cridanera de totes és la possibilitat de reproduir i escoltar ebooks amb només una ordre. Precisament, això és el que busca aconseguir Google amb el seu nou ‘gadget’ i pot ser que ho aconsegueixi encara que actualment el seu ebookstore no és tan potent com l’és la tenda online de Amazon.

Si bé el dispositiu de Google parteix amb la desavantatge d’haver de competir amb la tenda online d’Amazon i la seva tarifa plana de lectura d’ebooks, plataforma de referència de molts lectors digitals, tindrà certs atractius que no podrem trobar en el dispositiu Amazon Trio. D’entrada, l’aparell de Google serà compatible amb altres serveis, com Gmail o el navegador web. De moment, sempre podem recorre a altres aparells com Kindle Audio Adapter o un llibre electrònic si no volem deixar-nos uns quants calerons en un altaveu amb intel•ligència artificial.

Encara no en sabem res sobre quan serà la data de llançament d’aquest nou dispositiu de Google, tampoc sabem quin serà el preu ni si tindrà realment sis altaveus com el model Amazon Tiro. El que si sabem és que el dispositiu tindrà la mateixa forma que OnHub, el router de Google; pel que sembla que tindrem uns quants gadgets esfèrics que ens permetran gaudir del plaer de la literatura d’una forma innovadora i molt còmode.

Imatge: Unsplash

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Google i Amazon oferiran un altaveu per llegir ebooks”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio