LlegirLlibres.cat
Bloc literari en català. A aquest bloc podràs trobar anàlisis de llibres, tant de... 
Llibres digitals

Els lectors podran compartir cites i accedir a pàgines prèvies de llibres amb l’app de Kindle

Amazon incorpora novetats a la seva aplicació
By , on 24 de juliol de 2015

llegir

La literatura i les noves tecnologies poden arribar a entendre’s i beneficiar molt l’una a l’altra. Un bon exemple d’aquesta simbiosi és l’ebook Kindle, un dels millors gadgets per a la literatura. Gràcies a la seva tecnologia de tinta electrònica permet prendre’s la lectura d’una manera tranquil•la i amena sense haver de forçar la vista com si pot succeir amb una tableta o un ordinador, una opció que prefereixen cada cop més lectors espanyols.

No obstant això, Amazon ha creat una aplicació de Kindle per als dispositius mòbils Android, que justament s’ha actualitzat a una nova versió amb l’arribada de dues novetats bastants interessants per als amants de la literatura 2.0. Una de les novetats permet compartir cites amb contactes a través de apps de missatgeries com WhatsApp perquè així puguin fins i tot llegir-les sense tenir compte en Kindle. La segona és permetre als usuaris veure les pàgines prèvies de llibres des del lloc web sense haver de descarregar el llibre digital complet.

En concret, dues noves característiques de l’app de Kindle per a Android permeten que els lectors puguin recomanar llibres i citar textos a través de les aplicacions de missatgeria instantània com Facebook Messenger, Twitter, WhatsApp i unes altres quantes més; per la qual cosa es podran centrar en les parts més interessants del llibre. Això també permetrà que un usuari, si és curiós, podrà mirar d’on vénen, ja que no es necessitarà tenir compte o l’aplicació per fer-ho; facilitant així el camí per comprar el llibre digital o en format paper.

Sobre la nova característica per poder veure les pàgines d’avanç o prèvies dels llibres, anteriorment es necessitava descarregar el llibre per poder llegir-ho i així convèncer-nos finalment de la seva adquisició. No obstant, ara els usuaris poden accedir als fulls prèvies en l’apartat de “snippets” des de la pròpia web, estalviant en la descàrrega del mateix llibre pel que ajudarà a no esgotar tan ràpidament els Mb contractats a la tarifa d’Internet si es consulta des d’un smartphone.

Aquestes dues novetats que estaran de forma exclusiva per usuaris de dispositius Android fins a finals d’any, amb l’objecti que els usuaris puguin centrar-se a compartir les sensacions que ofereixen els millors llibres que tenen al seus comptes de Kindle. D’aquesta forma, Amazon espera que siguin els propis lectors els qui facin publicitat dels llibres que hi ha disponibles a la seva plataforma i aconsegueixin que lectors tradicionals del paper es decideixin a modernitzar-se amb un Kindle com a company.

Imatge: kamiel79

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Els lectors podran compartir cites i accedir a pàgines prèvies de llibres amb l’app de Kindle”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio