LlegirLlibres.cat
Bloc literari en català. A aquest bloc podràs trobar anàlisis de llibres, tant de... 
Novel·la

Els 20 llibres més venuts a Amazon durant el 2015

‘La noia del tren’, guanyadora del ranking
By , on 18 de desembre de 2015

noia del tren

L’empresa de venda Amazon ha publicat la seva llista de llibres més venuts en 2015 des de la seva plataforma. Amazon ha publicat aquest dijous la seva llista amb els llibres amb millors vendes d’aquest 2015 i la selecció ha resultat una heterogènia barreja de histories, llibres de poca qualitat i de misteri en la qual una autora debutant ha aconseguit alçar-se amb el títol de la reina de venda de llibres de 2015 per sobre d’altres autors consagrats i de tirades milionàries.

El guanyador podria haver estat ‘Ves i posa un sentinella’, l’obra pòstuma de Harper Lee i millor llibre de ficció de Goodread del 2015; un altre que se’n podria haver endut els honors a la producció literària de l’any era ‘Between the World and Me’ de Ta-Nehisi. Però no ha estat el cas. Els lectors han decidit no deixar-se seduir per noms consagrats i han donat una oportunitat a una obra d’una autora desconeguda pel públic.

Quan es tracta de saber quin és el llibre que més còpies ha venut a Amazon.com, el venedor de llibres en línia més importat del país, el guanyador es ‘La noia del tren’ de Paula Hawkins. La debutant Paula Hawkins ha arrasat entre els lectors amb una trama de misteri que tracta sobre una dona alcohòlica que lluita per recordar un possible crim. Una novel•la que ha aconseguit causar furor entre els lectors i col•locar-lo com el més venut de l’any.

El segon llibre que més beneficis ha reportat al venedor més gran de llibres en línia ha estat ‘Grey: Cinquanta ombres de Grey explicada per Christian’, d’E. L. James, en la qual Christian Grey relata la història ja coneguda però des del punt de vista del protagonista masculí. La quarta entrega de ‘Cinquanta ombres’ torna als fets de l’inici de la saga literària, explicant-nos els fets que ja hem llegit anteriorment amb l’afegit de poder estar dins del cap de Christian Gray.

El llibre ‘Ves i posa un sentinella’ de Harper Lee ha estat el millor llibre de ficció del 2015 i tanca el llistat del ‘top 3’ llibres més venuts del 2015 per Amazon. No és per menys, aquesta polèmica història és un primer esborrany del que es va convertir a ‘Matar un rossinyol’; una de les novel•les americanes més significatives del darrer segle. D’altra banda, destaca la presència de llibres per acolorir per adults a la llista confirmen que la tendència literària entre els usuaris d’Amazon.

La llista dels 20 llibres més venuts a Amazon durant el 2015 recull les obres d’autors veterans com David Baldacci, Lee Child, John Grisham i Nora Roberts, així com Erik Larson i David McCullough; tots ells amb obres noves que han presentat aquest any i que han aconseguit ser tot un èxit de vendes. No obstant això, els lectors han decidit apostar fort aquest anys per autors menys consagrats però quan han aconseguit destacar com Paula Hawkins.

Val a dir que Amazon ha volgut destacar al seu llistat la rivalitat de vendes entre la primera i la tercera obra. Segons els responsables de la tenda online, la novel•la pòstuma ‘Ves i posa un sentinella’ de Harper Lee ha estat el llibre imprès més venut, per davant de ‘La noia del tren'; mentre que l’obra de Paula Hawkins ha aconseguit encapçalar les descàrregues en Kindle. D’aquesta forma, podem dir que les novel•les estrella d’aquest 2015 han estat escrites per dues dones.

A continuació, la llista publicada per Amazon amb els 20 llibres més venuts:
1. ‘La noia del tren’ per Paula Hawkins
2. ‘Grey: Cinquanta ombres de Grey explicada per Christian’, per I.L. James
3. ‘Veu i posa un sentinella’ per Harper Lee
4. ‘El Rossinyol’ per Kristin Hannah
5. ‘Memory Man’ per David Baldacci
6. ‘Make Em: A Jack Reacher Novell’ per Lee Child
7. ‘Rogue Lawyer’ per John Grisham
8. ‘The Girl in the Spider’s Web’ per David Lagercrantz
9. ‘Dead Wake: The Crossing of the Lusitania’ per Erik Larson
10. ‘Silent Scream’ by Angela Marsons
11. ’14th Deadly Sin (Women’s Murder Club)’ per James Patterson amb Maxine Paetro
12. ‘Old School: Diary of a Wimpy Kid Book 10′ per Jeff Kinney
13. ‘Enchanted Forest: An Inky Quest and Coloring Book’ per Johanna Basford
14. ‘The Wright Brothers’ per David McCullough
15. ‘Adult Coloring Book: Stress Relieving Patterns’ per Blue Star Coloring
16. ‘The Liuar per *Nora Roberts
17. ‘Luckiest Girl Alive’ per Jessica Knoll
18. ‘The Crossing’ per Michael Connelly
19. ‘The Stranger’ per Harlan Coben
20. A Spool of Blue Thread’ per Anne Tyler

Imatge: klimkin

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Els 20 llibres més venuts a Amazon durant el 2015”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio