LlegirLlibres.cat
Bloc literari en català. A aquest bloc podràs trobar anàlisis de llibres, tant de... 
Llibres digitals

Els 20 llibres més descarregats a iTunes

’50 ombres de Gray’ segueix encapçalant el top
By , on 14 de gener de 2014

La llista amb els 20 llibres de ficció i no ficció més descarregats a la plataforma iTunes han estat revelats per Apple, un top en el que el rei indiscutible ha estat la trilogia de E.L. James ’50 ombres de gray’. L’erotisme ha estat una de les temàtiques predilectes pels usuaris de iTunes, els llibres electrònics de nutrició i d’auto ajuda també han estat entre els títols preferits d’aquest 2013. Aquí te’n presentem els 10 primers.

1-Cinquanta ombres de Grey
El llibre més venut en la categoria de ficció ha estat ’50 ombres de Gray’ de E.L. James. El llibre ha generat una certa polèmica al mostrar una relació basada en el sadomasoquisme entre una parella jove. Precisament, aquesta novel•la va ser tot un èxit l’any passat i el motiu de que aquest 2013 segueixi encapçalant la llista dels més venuts és que s’està rodant la primera part de la saga, fet que ha renovat la curiositat en el món de ’50 ombres’.

2-L’enzim prodigiós
El llibre de no ficció més venut a la plataforma iTunes és ‘L’enzim prodigiós’ del doctor Hiromi Shinya. Es tracta d’un llibre de salut en el qual es mostra la fórmula de vida que, segons l’expert, evitarà malalties cardíaques, guarirà el càncer o reduirà les altes tasses d’obesitat entre altes patologies del segle XXI.

3-Demana’m el que vulguis, ara i sempre
La novel•la de l’escriptora espanyola Megan Maxwell ha sigut el segon llibre de ficció més venut d’aquest 2013. Es tracta del segon llibre de la saga eròtica ‘Demana’m el que vulguis’, que comparteix temàtica amb la trilogia de ’50 ombres’. En aquesta nova entrega de la saga es reprèn la relació entre els dos protagonistes, Judith i Eric. No obstant, caldrà esperar per al tercer volum per a conèixer el desenllaç de la parella.

4-La dieta dels 31 dies
El text de la nutricionista Àgata Roquette es postula com el segon llibre de no ficció més descarregat a la plataforma iTunes. En aquest llibre digital la nutricionista explica un mètode per a perdre pes en un termini de 31 dies. El llibre assegura que les dones poden perdre de forma saludable entre 3 i 5 quilos en aquest període, mentre que els homes poden reduir el seu pes de 5 a 8 quilos

5-Inferno
L’escriptor Dan Brown ens te acostumats a que les seves novel•les es converteixin en best sellers internacionals i ‘Inferno’, la seva última obra, no podia fallar. La novel•la es centra en el conegut professor Langdon, catedràtic de simbologia, que es veurà arrossegat fins lloc en el cor de Itàlia. Allà, Langdon coneixerà un món terrorífic centrat en un dels grans clàssics de la literatura universal: d’Infern de Dante.

6-Aprèn IOS: Primers passos
Aquest manual està realitzat per Juan M. Cigarran i es tracta del tercer llibre digital més venut de no ficció. Gràcies a aquest llibre podrem aprendre a realitzar una aplicació per iOS, el sistema operatiu de Apple, encara que no tinguem coneixements de programació. Al manual tindrem a l’abast les bases i primeres tècniques per poder crear aquest tipus de programari.

7-Cinquanta ombres més fosques
El segon llibre de la trilogia de E.L. James ‘Cinquanta ombres més fosques’, ha estat el quart llibre de ficció més venut de 2013. Un altre gran indicador dels èxits que la saga ha aconseguit aquest darrer any. En aquesta segona entrega Anastasia Steele, protagonista de la trilogia, decideix trencar amb el misteriós Christian Grey. No obstant això, no trigarà a tornar a caure sota les seves xarxes.
8-Steve Jobs, la biografía
Steve Jobs va morir l’any 2011, però l’interès per aquest visionari de la tecnologia no ha fet més que créixer. Prova d’això és la biografia escrita per Walter Isaacson sigui el quart llibre de no ficció més venut de 2013. Basat en més de quaranta entrevistes amb Steve Jobs i més d’un centenar amb persones del seu entorn, familiars, amics, adversaris i col•legues; el llibre mostra un retrat de fundador d’Apple.

9-Demana’m el que vulguis
Demana’m el que vulguis és el primer llibre de la sèrie de Megan Maxwell, una historia eròtica entre un home i una dona. En aquesta primera entrega, l’autora presenta al lector a Judith i Eric Zimmerman, alhora que mostra la passió d’ambdós i narra trobades sexuals, que en seran l’eix central de la història.

10-Ningú és més que ningú
En un any on les editorials han llançat biografies de personatges importants, arriba fins al top 10 de descàrregues a iTunes la biografia de Miguel Ángel Revilla, escrita pel propi expresident de Cantàbria. En aquest llibre ens dibuixa una Espanya de penúria i esforç que ja no existeix però tot això enfocat des del sentit humor i naturalitat que tant caracteritzen a Revilla.

11-Cincuanta ombres alliberades
12-L’art de no amagar-se a la vida
13-Demana’m el que vulguis o deixa’m
14-Gent tòxica
15-La veritat sobre el cas Harry Quebert
16-El monjo que va vendre el seu ferrari
17-Lligada a tu
18-La dieta del metabolisme accelerat
19-Trilogia de 50 ombres
20-El somni del meu desvetllament

Imatge: indi.ca

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Els 20 llibres més descarregats a iTunes”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio