LlegirLlibres.cat
Bloc literari en català. A aquest bloc podràs trobar anàlisis de llibres, tant de... 
Llibres

Avança’t a les estrenes amb aquests 5 llibres de cine

Els best-sellers que coparan les estrenes d’aquest any
By , on 29 de abril de 2016

llibres

Un dels debats que sempre ens agrada tenir entre els amics lectors i cinèfils és si una pel•lícula és millor que el llibre en el qual es basa, o si el paper guanya al cel•luloide. En els propers mesos, arribaran a la cartellera espanyola les estrenes d’algunes pel•lícules basades en autèntics best-sellers editorials del darrer any o de clàssics de la literatura infantil. Per poder entrar en el debat, cal haver llegit el llibre, ¿t’animes?

La noia del tren, de Paula Hawkins

El gran best-seller editorial de 2015, amb punts admiradors com a detractors, ‘La noia del tren’ serà el llançament cinematogràfic de misteri d’aquest any. El film compta amb Emily Blunt en el paper principal, qui ens sorprendrà portant el pes d’una investigació a les cartelleres el 21 d’octubre. Temps suficient per llegir i rellegir la novel•la abans de jutjar la seva adaptació al cinema.

En nom de l’amor, de Nicholas Sparks

Les novel•les de Nicholas Sparks asseguren èxit de vendes al món editorial, però també han reportat bons beneficis a les taquilles dels cines. Si et un cinèfil que va gaudir d ‘El diari de Noa’, ‘El viatge més llarg’ o ‘Benvolgut John’ i ja estàs a la espera del seu nou film, potser ja és hora de llegir ‘En el nom de l’amor’ de Nicholas Sparks.

Jo abans de tu, de Jojo Moyes

Una de les novel•les que més plors han generat en els seus lectors, on una relació d’amor conviu amb el rerefons de l’eutanàsia. La novel•la de Jojo Moyes ‘Jo abans de tu’ ha estat un dels best-sellers de l’últim any, i la versió cinematogràfica, protagonitzada per Emilia Clarke i Sam Claflin, promet no quedar-se enrere quant a èxit i llàgrimes. L’estrena a Espanya serà el 3 de juny, però tenim temps de sobres per mentalitzar-nos abans d’anar-la a veure si llegim aquesta romàntica història.

A través del mirall i el que Alicia va trobar allí, de Lewis Carroll

La seqüela d’Alicia al país de les meravelles, sota el títol ‘A través del mirall i el que Alicia va trobar allí’, narra les aventures d’Alicia a través d’una boja partida d’escacs. Arribarà a les cartelleres el proper 27 de maig de la mà de Tim Burton, Mia Wasikowska, Johnny Depp i Helena Bonham Carter; però tots sabem que per entendre aquest món embogit i delirant no hi ha res millor que la nostra imaginació sota les directrius de Lewis Carroll i el seu llibre.

El llibre de la selva, de Rudyard Kipling

El llibre de la selva és un autèntic clàssic del gènere infantil i d’aventures. Tots hem sentit parlar de la història del petit ofre Mowgli i la seva infància entre llops, molts hem conegut les seves aventures gràcies l’adaptació cinematogràfica de Disney (1967) però pocs ens hem atrevit a fullejar la història original, Amb una nova pel•lícula d’acció real que s’estrenarà el proper 15 d’abril potser és moment d’agafar el clàssic de Kipling de les llibreries.

Imatge: Hermann

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Avança’t a les estrenes amb aquests 5 llibres de cine”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio