LlegirLlibres.cat
Bloc literari en català. A aquest bloc podràs trobar anàlisis de llibres, tant de... 
Novel·la

‘Alguna cosa tan senzilla con twitejar el que vull’, la novel•la més madura de Blue Jeans

Un relat centrat en joves universitaris
By , on 6 de juliol de 2015

twitter

Una nova historia, uns nous personatges i un públic lector una mica més madur és el que busca l’escriptor Blue Jeans al seu nou llibre ‘Alguna cosa tan senzilla com twitejar el que vull’ (Editorial Planeta). El mateix autor ha descrit la seva nova obra com part d’una “etapa diferent” a la que te acostumats al públic general, ja que es tracta d’una novel•la “més madura”; però escrita amb la voluntat d’agradar als quer ja el segueixen des de fa temps.

En aquesta ocasió, ‘Alguna cosa tan senzilla com twitejar el que vull’ no presenta a un grup d’adolescents d’institut que s’enamoren, lluiten contra els seus complexos o s’enfronten a les seves primeres decepcions. En aquesta nova obra de Blue Jeans els protagonistes són un grup d’estudiants que experimentaran tots els canvis que suposa deixar l’adolescència enrere en entrar a la universitat, en aquest cas una fictícia, la Benjamin Franklin. Una tessitura diferent amb la que Blue Jeans espera seguir agradant als lectors de sempre i seguir copsant els gustos dels adolescents.

En una entrevista realitzada al periòdic ’20 Minutos’, Blue Jeans (pseudònim de Francisco de Paula) reconeixia la dificultat de trobar un punt a mig camí per a que aquet nou llibre segueixi atraient al públic adolescent que l’ha acompanyat des dels seus inicis i han anat creixent, però també pretén agradar als adolescents que escullin aquest llibre. I és que en el seu vuitè llibre, l’escriptor sevillà aborda temes “tant d’universitaris com d’adolescents” però amb un xic de maduresa.

Blue Jeans explica que els lectors que han anat “creixent” amb els seus als prestatges de l’habitació trobaran en ‘Alguna cosa tan senzilla com twittejar el que vull’ una novel•la més madura, d’acord a les seves inquietuds i preocupacions; potser, d’acord a la seva situació personal en aquests moments. No obstant això, cal comptar que amb aquesta nova trama i enfocament altres lectors s’aproparan a l’univers de Blue Jeans, joves i adolescents a parts igual.

Coneixedor dels gustos dels adolescents i joves, Blue Jeans aposta per un llibre que pot agradar tant als joves de 18 i 19 anys com a adolescents que encara van a l’institut. És més, l’autor de best-sellers juvenils s’ha adonat d’una situació clau en la seva trajectòria: nois i noies el llegeixen; un públic que no s’havia declarat lector dels seus llibres. “Ja no són només noies les que llegeixen els meus llibres, sinó també nois, per això ara anem a parlar de lectors com a terme neutre”, ha explicat.

Imatge: 90_skull

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘Alguna cosa tan senzilla con twitejar el que vull’, la novel•la més madura de Blue Jeans”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio