LlegirLlibres.cat
Bloc literari en català. A aquest bloc podràs trobar anàlisis de llibres, tant de... 
Llibres

Albert Espinosa publica ‘Brúixoles que busquen somriures perduts’

La quarta novel·la d'Albert Espinosa serà un èxit segur per Sant Jordi
By , on 8 de abril de 2013

Albert Espinosa és un escriptor que poc a poc va agafant reconeixement per part dels lectors. Ha guanyat la fama, principalment, gràcies a la sèrie de televisió ‘Polseres Vermelles’, que actualment, TV3 emet els darrers episodis de la segona temporada. Fa poques setmanes s’ha publicat el seu darrer llibre, ‘Brúixoles que busquen somriures perduts’, que segur que serà un total èxit per Sant Jordi. Les seves obres, tant als llibres com a la televisió, estan carregades de dramatisme i positivisme, que generen al lector una barreja de sensacions de tristesa, tendresa, esperança i il•lusió. Albert Espinosa té un do especial per tocar la fibra sensible.

L’autor va viure 10 anys en un hospital, des dels 13 anys, quan li van diagnosticar càncer. Aquesta experiència tant dura li ha servit d’inspiració per les seves obres i ha creat una personalitat única amb una visió de la vida molt particular, una filosofia que transmet en els seus llibres a partir dels personatges tant peculiars però ràpids d’estimar a la vegada. A més a més, moltes de les històries i successos que s’expliquen en les seves obres són reals, basades en la seva pròpia experiència o que li han explicat amics seus, sempre amb el seu permís, clar.

A ‘Brúixoles que busquen somriures perduts’ les dones tenen gran importància, no n’havien tingut mai tanta en els seus llibres. I és que hi ha cinc dones que marquen la vida del personatge protagonista: la seva esposa morta, les seves dues filles, la seva mare i la dona del seu germà. Però el llibre en sí, és una reflexió sobre la sinceritat com a element indispensable per a la felicitat. El protagonista es troba en la dramàtica situació de superar la mort de la seva dona i cuidar del seu pare malalt. Amb tota seguretat, un llibre que emocionarà i serà l’èxit assegurat de Sant Jordi.

La quarta novel•la d’Albert Espinosa s’ha fet esperar, però ja és aquí. Les altres tres han sigut un èxit absolut, ‘El món groc’ (2008), ‘Tot el que podríem haver estat tu i jo si no fóssim tu i jo’ (2010) i ‘Si tu em dius vine ho deixo tot… però digue’m vine’, amb més d’un milió de vendes i amb diverses traduccions per vendre’s arreu del món. Però sens dubte, la fama d’Espinosa és deguda a la sèrie de televisió ‘Polseres Vermelles’, que emet TV3 a Catalunya, Antena 3 a Espanya i que Steven Spielberg n’ha comprat els drets per adaptar-la al públic americà.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Albert Espinosa publica ‘Brúixoles que busquen somriures perduts’”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio