LlegirLlibres.cat
Bloc literari en català. A aquest bloc podràs trobar anàlisis de llibres, tant de... 
llibres infantils

‘Món llibre’, l’avantsala del Dia de Sant Jordi

Llibres, tallers i activitats perquè els més petits gaudeixin del món de la literatura
By , on 14 de abril de 2012

S’apropa Sant Jordi i amb ell la festa dedicada als llibres més important, però no l’única! I per mostra el festival de literatura que es porta a terme aquest cap de setmana a Barcelona i que reuneix als més petits per despertar en ells el gust per la lectura.

Un primer apropament al món de la literatura

‘Món llibre’ està adreçat a nens i nenes d’entre 0 i 12 anys, es tracta d’un festival pioner a Europa que enguany compta amb els llibres i les activitats de més de 40 editorials de literatura infantil i juvenil, a més de amb la col•laboració de les biblioteques de la ciutat comtal, més de 10 revistes i institucions com la Casa Amèrica, el CCCB o el MACBA. Uns organitzadors de luxe per uns convidats de luxe.

A més de tots els llibres als que els nens i els seus pares tindran accés per aquest any s’han preparat activitats amb titelles, doncs l’eix temàtic del les mateixes serà l’animació de l’objecte. L’entrada és lliure tot i que per moltes activitats l’aforament és limitat. L’edat recomanada per gaudir al màxim del festival és de 0 a 12 anys, tot i que són els que pertanyen a la franja central d’aquestes edats els que més es divertiran. Pels més petits i més grans, hi ha per exemple un espai de nadons anomenada ‘Nascut per llegir’ o un espai exclusiu per als majors de 9 anys.

Pel que fa a la programació específica de ‘Món Llibre’, es tan extensa que el millor que podeu fer es acudir al seu web i informar-vos. Allà trobareu una programació desglossada en dies i activitats pel que us serà molt fàcil decidir què és el que voleu fer. Tot i així, i a mode d’avanç, us direm que avui de 16:30 a 18:30 hi ha una trobada amb l’autor Benjamin Lacombe a la Plaça Joan Coromines. Allà mateix però a les 17:15 es portarà a terme el taller ‘Fora Malsons’ amb l’Elisenda Roca i la Cristina Losantos. Pel que fa a demà diumenge, no us podeu perdre l’activitat ‘Somiatruites’ amb Albert Pla a les 17:30 a l’Auditori del CCCB. Entra al web i elegeix l’activitat que més t’agradi! En tens un munt per escollir!

Es tracta de l’avantsala al Dia de Sant Jordi, una celebració que permet calcular l’èxit i aforament de la festa grossa del llibre a tot Catalunya. No deixeu passar l’oportunitat i participeu a les activitats amb els vostres fills!

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘Món llibre’, l’avantsala del Dia de Sant Jordi”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio